Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Safe, fast and efficient. Enjoy GROHE Thermostats

GROHE för hela familjen – barnvänliga badr

GROHE-produkterna har ett antal funktioner som ger ökad säkerhet och komfort till familjens badrum.

Välj GROHE till familjens nästa badrum – allt från tekniker som GROHE TurboStat® och GROHE CoolTouch®, till vårt sortiment av EcoJoy® -duschar – som uppmuntrar till vattenbesparing från unga år.

Säkerhetsfunktioner i badrummet

GROHE CoolTouch

Ett barns hud är mycket tunnare än huden på en vuxen person och därför är risken för brännskador högre. Våra bad-/duschblandare och handduschar har GROHE CoolTouch®-teknik. Den yttre kromade ytan blir aldrig varmare än temperaturen på det blandade vattnet eftersom kallvattnet skapar en barriär kring varmvattentillförseln.

Läs mer om GROHE CoolTouch®
GROHE TurboStat

GROHE Turbostat® är tekniken bakom alla våra termostater och den är särskilt förmånlig för de små medlemmarna i familjen. Den reagerar direkt på någon förändring i varm- och kallvattentillförseln, vilket garanterar att vattentemperaturen hålls konstant under hela duschningen. En SafeStop-knapp på alla våra termostater förhindrar att små barn av misstag höjer temperaturen över 38 grader Celsius.

Läs mer om GROHE TurboStat®

Fördelar med tvättställslösningarna

Allure Ettgreppsbatteri till tvättställ

GROHE SilkMove®-tekniken gör att alla våra tvättställsarmaturer med ettgreppsblandare är enkla att använda, även för små händer – vilket uppmuntrar god personlig hygien och självständighet från en ung ålder. Temperaturgränsfunktioner gör det möjligt att ställa in en maxtemperatur i förväg, vilket ökar säkerheten.

Läs mer om GROHE SilkMove®

Duschergonomi för föräldrar och barn

Sena Handdusch

GROHE duschslangar finns i ett urval av olika längder. En längre slang gör det enklare och mer bekvämt för en förälder att tvätta barnets hår, medan en vridningsfri lösning förhindrar att slangen vrider sig. Alla duschslangar har skruvfästen i standardstorlek, vilket gör det enkelt att byta ut duschslangen mot en längre modell utan att behöva använda specialverktyg.

Även våra duschskenor finns i ett urval av längder så att du kan placera duschhållaren på flera olika höjder – vilket gör att alla familjemedlemmar kan duscha bekvämt, oberoende av hur små de är.

Rainshower Next Generation Hand shower

Attraktiv design uppmuntrar till vattenbesparing från ung ålder

De klatschiga färgerna på handduscharnas munstycken i GROHE Rainshower® Icon, Eco and Solo och Rainshower® Rainbow-serierna tilltalar barn. De har en EcoButton på handtaget och det är ett utmärkt sätt att lära barn att respektera naturens resurser och uppmuntra dem att spara vatten från en ung ålder.