Hitta Utställningslokal & Installatör
Showrooms
  • Showroom
  • Installatör
  • Byggvaruhus

MINA ANTECKNINGAR

Du har inga valda produker.

När du har lagt till dina produkter i dina anteckningar kan du ladda ner listan här.

0 Produkt(er)
Ladda ner som PDF
Radera allt

Produkten är redan sparad i dina anteckningar.

Renhet. Enkelhet. En lätthet vid beröring.

Skönhet i sin renaste form

Det är egenskaperna som identifierar Essence Ceramic. Med allt du behöver för att skapa ett badrum som inger en känsla av lugn och ro - från handfat till toaletter och fristående badkar - är kollektioner perfekt för dem som vill skapa ett spa-liknande badrum. Essence-kollektionen med porslin har en slank profil och naturliga linjer, idealiskt för att skapa en lugnande stil och ge hela badrummet utrymme att andas. Den nedskalade Essence erbjuder en okomplicerad, tilltalande design med innovativa funktioner du kommer njuta av varje dag.

GROHE Essence brochure

Det kompletta badrummet med Essence

The new Essence range has everything required to create a cleanly elegant modern bathroom scheme. The collection includes three sizes of vanity basin plus practical wall-hung options, and WCs and bidet in either floor-standing or wall-hung options. All featuring the same subtle, organic lines as the Essence bathtubs. And with each product a Perfect Match for GROHE’s Atrio, Plus, Essence and Lineare faucets and accessories, creating a harmonious scheme is simple.

Slank, slimmad design

GROHE Essence porslinskollektion kommer med smarta, slanka funktioner som matchar det moderna, slimmade utseendet. Den slimmade profilen på 17mm hos handfaten skapar ett lätt, utsökt utseende - perfekt för att skapa ett badrum med rogivande och lugnande utstrålning. Bräddavloppet är smidigt placerat på kransidan av handfatet, för ett sömlöst utseende.

Komfort och tillgänglighet som standard

För att matcha det moderna utseendet har varje produkt i GROHE Essence porslinskollektion utformats med användbara funktioner för att göra vardagen enklare. Ultimat hygien och enkelt underhåll garanteras av vår kantlösa teknologi på WC-sitsen, där inga bakterier kan gömma sig i någon vrå.

Essence ceramics collection

Essence badkar - det vackra med att bada

Lugn, avslappning och ett vackert skulpterat utseende står i centrum med Essence porslinsbadkar. Utformad med lätta, rena linjer - varje badkar är utformat för att passa in perfekt med resten av kollektionen. Från standardbadkar till fristående bad värda ett spa - din ultimata badzon finns här.

Produktsortiment

Tvättställ

Halv pedestal
Vanity basin 60
Vanity basin 80
Vanity basin 100
Tvättställ 60
Wash basin 70

Badkar

Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub
Bathtub

WC

WC-sits med mjukstängning
WC-sits
Golvstående WC mot väggen
Golvstående WC för tätkopplad kombination
Vägghängd WC
Exponerad spolcistern för tätkopplad kombination
Exponerad spolcistern för tätkopplad kombination

Bidé

Golvstående bidé
Vägghängd bidé

GROHE Teknologin

PUREGUARD

HÅLLER SIG SKINANDE VIT – SMUTS OCH BAKTERIER HAR INTE EN CHANS

KANTLÖS TEKNOLOGI

BAKTERIER KAN INTE GÖMMA SIG

MJUKSTÄNGANDE SITS

MILD OCH TYST

SNABBSLÄPPANDE SITS

ENKEL BORTAGNING FÖR ENKEL RENGÖRING

MED VÅRA PERFEKTA KOMBINATIONER KAN DU VARA SÄKER PÅ ATT ALLT MATCHAR

Ett sammanhängande designspråk och ergonomisk användning är grundläggande krav för ett riktigt avslappnande och perfekt badrum. Med det i åtanke har vi skapat tre olika perfekt kombinerade och koordinerade kollektioner, för en komplett badrumslösning.